Web Sitemize Hoşgeldiniz

16 Ağustos 2012 Perşembe

Kelepçeli sex

TANIŞTIĞIM BİR BAYAN ARKADAŞIM SOHBET SIRASINDA GÜVENLİK PERSONELİ OLDUĞUMU ÖĞRENMİŞTİ.İKİNCİ BULUŞMAMIZDA BENDEN KULLANDIĞIM JOP VE KELEPÇE GETİRMEMİ İSTEDİ.MASÖR EĞİTİMİ ALDIĞIM İÇİN ELİMDE MASAJ YAĞLARI DA VARDI.BEN LAZIM OLUR DİYEREK ALIP EVİNE GİTTİM.
BENİ KAPIDA SADECE TRANSPARAN PEMBE GECELİKLE KARŞILADI.TÜLÜN ARDINDA ÇIPLAK VÜCUDU DAHA DA SEKSİ DURUYORDU.KAPI ÖNÜNDE BENİMLE ÖPÜŞMEYE BAŞLAYIP,ORGANIMI OKŞAYARAK SERTLEŞTİRMEYE BAŞLAMIŞTI.ÇOK ÖZLEDİM ACELE ET DİYE İNLİYORDU.

YATAK ODASINA GEÇİNCE ÇANTAMDAN JOPU ÇIKARTTI.ALETİMİ AĞZINDA BÜYÜTÜRKEN ELİYLEDE JOPA SANKİ MASTURBASYON YAPIYORDU.DAHA SONRA ALETİMİ ELİNE ALIP JOPU YALAMAYA BAŞLADI.BU MANZARA KARŞISINDA SANKİ ALETİM DAHA DA İRİLEŞMİŞTİ.

JOP VE ALETİMLE SEVİŞTİKTEN SONRA ÜSTÜNÜ ÇIKARTTI VE YATAĞA UZANARAK KELEPÇE İLE BAĞLAMAMI İSTEDİ.BEN BAĞLADIKTAN SONRA MASAJ YAĞI İLE TÜM VÜCUDUNU OVARAK DAHA DA ÇILDIRTTIM.BU GECE İKİ ALETİM OLACAK BİRİ CANLI BİRİ CANSIZ DİYORDU.ALETİMİ BAL KUTUSUNDA GEZDİRİRKEN JOPU DA VÜCUDUNDA DOLAŞTIRIYORDUM.ALTIMDA YILAN GİBİ KIVRANIYORDU.
AĞZINDA JOP VARKEN BÜYÜK BİR HAZ VE İSTEKLE ALETİMİ İÇİNDE KAYBETMEYE BAŞLADI.BOŞALMAMAK İÇİN GERÇEKTEN KENDİMİ ZORLUYORDUM.O ŞEKİLDE İKİ KEZ BOŞALDIKTAN SONRA DOMALMAK VE TOST OLMAK İSTEDİ.ARTIK FANTAZİDE ZİRVE YAPIYORDUK.

BU SEFER DOMALTIP KELEPÇE İLE BAĞLADIM.ZATEN HAZIR OLAN KUTUSU YERİNE KARA İNCİSİ İLE İLGİLENMEYE BAŞLADIM.HAZIR OLDUĞUNDA ALETİMİ ANALDAN SOKTUM KUTUSUNU İSE JOPLA BECERİYORDUM.BİR SÜRE SONRA İNLEMELERİ HAYKIRIŞA DÖNDÜ VE YER DEĞİŞTİRMEMİ İSTEDİ.BU SEFER DAHA UZUN OLAN 2.PARTNER JOP ARKASINDA YERİNİ ALMIŞTI.BİR SÜRE DE O ŞEKİLDE MUTLU ETTİKTEN SONRA PERİŞAN HALDE VE KELEPÇELİ OLARAK BIRAKIP DUŞA GİRDİM.ÇIKTIĞIMDA ZEVKTEN MUTLU OLARAK UYUYORDU.KELEPÇEYİ AÇIP GÜZEL ORGANINA ÖPÜCÜK KONDURARAK AYRILDIM.

4 yorum:

  1. Slm adanalı bayanlar 35 yaşında azgın beyim sanal reel seks yapmak amını yalatmak isteyen bayanlar arasın görüşelim. 05382826286

    YanıtlaSil
  2. Hafif loş ışıklı bir ortamdayız ve başbaşayız.önce yavaş ve sakin bi
    şekilde öpüşmeye başlıyoruz, heyecan ve ateş gittikçe artıyor ve artık
    deli gibi öpüşüyoruz.ben senin dudaklarını dilini somuruyorum.biraz
    sonra boynuna kulaklarına ve göğüslerine iniyorum.sert ve dimdik olmuş
    meme uçlarını hiç durmadan dakikalarca yalayıp emiyorum. veee kollarını
    başının üstünde birleştirip koltukaltlarını yalıyorumm.sen kendinden
    geçmiş bir şekilde taş gibi olmuş yarrağımı vajinana sürtmeye
    çalışyorsun;) sırılsıklam olmuş küçücük külotunu çıkartmadan amını
    koklayıp yalıyorumm.sonra külotnu çıkartp seni dilimle sikmeye
    başlıyorum zevkten gözlerin kayıyo kendini kasıp kasıp bırakıyosun ve
    kafamı daha fazla bastırıyosun sırılsıklam amına.ve artık ikimizinde
    dayanack gücü kalmıyo, ben biraz önce yaladığım o sırılsıklam amına
    yavaşşş agır agır girmeye başlıyorum.biraz gidip geldikten sonra kökle,
    daşşaklarına kadar sok diye yalvarıyosun bana.ve ben hiç durmadan
    boşalana kadar şap şup seslerle seni deli gibi sikiyorummm.05427822518 Adana

    YanıtlaSil