Web Sitemize Hoşgeldiniz

6 Ağustos 2012 Pazartesi

Sinemada

Merhaba,

ben istanbuldan yazıyorum ve size ilk ağzıma aldığım anı anlatmak istiyorum. 20 Yaşındaydım ve uzun zamandır erkeklere karşı bir ilgim olduğunu biliyordum.

Birgün gene çok azmış porno filmlerin oynatıldığı sinemaya gitmiştim. Üstümde kumaş pantolon ve    gömlek vardı. Ama kumaş pantolonum dar olduğundan götüm ortadaydı. Biletimi alırken elim titriyordu sanki bugün farklı şeyler olacaktı. Ordakilerde hissetliler sanki ve garip garip baktılar kendi aralarında konuştular.

Sonra içlerinden biri yerimi göstermek üzere biletimi aldı. Adama bahşişini verirken elimi    tutup bi ihtiyacım olursa dışarda olacağını söyledi. Gösterdiği yer en arkadaydı ve salonda az kişi vardı hafta içi ve akşam .    olduğu için.

Film başlamış ve bir grup sex sahnesi vardı. Tabi ben erkeklerin yaraklarına bakıyordum genelde. Sonra kapı    gene açıldı ve bilet satan adam girdi içeri. Uzun boylu bıyıklı bol kılllı ve kaba birisiydi. Nerde oturduğumu biliyordu galiba    hiç düşünmeden gelip yanıma oturdu.

Elini yarağına attı ve okşamaya başladı. Gözüm takılmıştı artık. Derken elini bacağıma sonrada    sikime attı ve okşamaya başladı. Beimde elimi tututu itiraz etmeyince ve kendi sikinin üstüne koydu. Okşamaya başladım kocaman bişeydi.. Sonra o bacaklarımı okşamaya başladı.

Giderek sertleşiyordu ve kulağıma eğilip "ağzına yarağımı ibnem"dedi. Ben hyr anlamında başımı salladım çok istesemde. O .    tekra eğilip "ağzıını sikmeden burdan çıkarmam seni orospu" dedi. Çoktahrik olmuştum kaba ve küfürlü konuşmasından.

Eğildim fermuarını açmamla yarağı    yay gibi fırladı. Başımı bastırdı hemen. Ağzım yarağı ile doluydu artık. Yaz olduğundan çok kötü ter kokuyordu ve bu beni    çok azdırmıştı. Orospu gibi yalamaya başladım. Arada eğilip "yala kaltak .    o senin artık"diyordu. "Ağzın annenin amı gibi dar orospu"dedi ve    kasılmaya başladı. Boşalırken başımı iyice bastırdı ve tüm döllerini yutturdu. Yaraını iyice yalatıp temizletti vesakın çıkma dışarı daha sıra çok dışarda dedi...

Bundan sonra yaşadıklarımı ister buraya yazmamı bekler ister emailimden bana ulaşır öyle dinlersiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder