Web Sitemize Hoşgeldiniz

15 Ağustos 2012 Çarşamba

Yaşlı adam kızlığımı bozdu

Merhaba, Ben eda feyiz. O zamanlar 20 yaşında, ondokuzmayıs Üniversitesi ziraat Fakültesi 2. Sınıf öğrencisiydim. güzel bir kız olmama rağmen, o zamana kadar herhangi bir erkekle ne bir gönül ilişkim ne de bir cinsel ilişkim oldu. Anlayacağınız o zamana kadar kızlığımı korudum.


Üniversite sınavını kazanıp samsun`a gelmiştim. Maddi durumumuz oldukça iyi olduğundan, okuluma yakınlığı dolayısıyla Büyükşehir`de bir ev tuttuk. Kendime ait bir arabam da vardı. Böyle bir durumda benim için okumak büyük bir zevkti. Kısacası yaşamımdan oldukça memnundum.


Bir gün    okul çıkışı, yorgunluğumu atmak amacıyla daha önce hiç gitmediğim sahile gittim. Arabamı park ederek sahilde dolaşmaya başladım. Hava hissedilir derecede soğuk olduğundan sahilde tek tük insanlar vardı. Çoğu da okuldan çıkmış sevgililerden oluşuyordu. Onları sevişirken gördükçe içim gidiyor, yalnızlığım aklıma geldikçe çok üzülüyordum. Uzun bir yürüyüşün ardından, sahilde bulunan banklardan birine oturdum. Henüz birkaç dakika geçmişti ki 40-45 yaşlarında bir    adam yanıma gelerek, benden izin istedi ve yanıma oturdu.


Benimle .    konuşmaya çalışıyor, abuk subuk şeyler söylüyordu. Ben de sohbetine karşılık    verdikçe, benimle ilgili özel sorular soruyordu. Bu arada adamın adı Ahmet` miş. Sohbetimiz hayli koyulaşmıştı. Derken, Ahmet Bey beni orada bulunan bir kafeterya` ya çay içmeye davet etti. Memnuniyetle teklifini kabul ettim.


Birlikte bir bardak çay içtikten sonra kafeteryadan ayrıldık.    Ben tam izin isteyip ondan ayrılacaktım ki, bana birlikte yürüyüş yapmamızı teklif etti. Bana karşı tavırlarında hafif bir emrivakilik seziyordum.    Birlikte yürümeye başladık. Beni batıkent dediği sahil kısmına doğru götürüyordu. Sevgilim olup olmadığını sorduğunda, ona olmadığını söyledim. Bunun üzerine, benim    gibi güzel bir kızın sıcaklığa ihtiyacı olduğunu söyledi.


Az önceki Ahmet Bey`den eser kalmamış, bana olan ilgisinin dozunu iyice arttırmıştı.    Bu beni sıkmıyor, fakat biraz heyecanlandırıyordu. Kontrolumu iyice kaybetmiş, ipi Ahmet Bey` in eline byrakmıştım. Birden bire bana yaklaşarak ellerimden    tuttu. Ona hiçbir karşılık veremiyor, ağzımı bile açamıyordum. Dizlerim titrer olmuştu. Ardından, elimi bırakarak, elini belime doladı. Kıpkırmızı kesilmiştim.


Ellerini belimde gezdiriyor, oraları okşuyordu. Elleri yavaş yavaş kalçalarıma doğru iniyordu. Dar kotumun üzerinden kalçalarımın okşanması beni iyice heyecanlandırmıştı. Nefes alışverişim iyice    hızlanmıştı. Bana, hoşuma gidip gitmediğini sordu. Hoşuma gittiğini başımla işaret edebildim.


Bu onaylamayla birlikte bana daha rahat davranmaya başladı. Beni sahilde bulunan inşaat halindeki kulübelerden birine götürüyordu. Ona bakire olduğumu söylediğimde, endişelenmemem gerektiğini ve herşeyi ona bırakmamı söyledi. Tam biz    içeri giriyorduk ki, lise talebesi zannettiğim iki sevgili yanımızdaki inşaattan çıktılar. Bizi öyle gördüklerinde, yüzlerindeki gülümsemeyi hiç unutamyyorum. Her neyse,    içeri girdik. İçeri girer girmez, Ahmet üzerimdeki montu çıkardı. Elleriyle vücudumu okşarken, dudaklarıyla dudaklarımı öpüyordu.



Bir süre sonra, üzerimdeki boğazlı .    kazağı yukarıya doğru sıyırarak sütyenimi çıkardı ve memelerimi serbest bıraktı. Ortaya çıkan memelerimi avuçluyor, onları iştahla yalıyor ve meme uçlarımı ısırıyordu. Kendimi iyice kaybetmiştim.


Bana yapılan şeyler, beni benden alıp götürüyordu. Ahmet` in ağzı yavaş yavaş aşağılara iniyor, kadınlığıma doğru    ilerliyordu. Sonunda vücudumu sıkıca saran kotumun düğmelerini açarak kotumu aşağı doğru sıyırdı. kadınlığımı minicik kilotumun üzerinden okşuyordu. Derken birden bire    kilotumu aşağı doğru sıyırdı. Şimdi hazinem tamamen gözlerinin önündeydi.


Bir süre kadınlığımı yalayarak, benim şiddetli bir şekilde boşalmamı sağladı. Bu arada kalçalarımı da ihmal etmiyor, yuvarlaklıklarımı da okşuyordu. Ardından kalçalarımı da bir süre yaladıktan sonra önümde doğruldu ve pantolonunun fermuarını aşağı indirerek aletini serbest bıraktı. Beni önünde eğerek, aletini yalamamı emretti.


Dediklerini uysalca yerine getiriyordum. aletini ağzıma aldığımda midem biraz    bulanır gibi olduğundan, ağzımı geri çekmek istesem de beni bırakmadı. Sonrasında ise buna zaten alıştım. aletini yaladıkça daha da şişti    ve sertleşti. Orta parmağını da ağzıma vererek yalattı.


Ahmet, beni ayağa kaldırarak zamanın geldiğini söyledi. Ardından ona arkamı dönmemi ve    önünde domalmamı istedi. Dediklerini aynen yerine getiriyordum. Önünde domaldım ve ellerimi de duvara dayayarak erkeğimi beklemeye başıladım. Birden bire orta parmağını arka kapıma sokarak, oramla oynamaya başladı. Parmağını arka kapıma bir sokuyor, bir çıkarıyordu. Oram iyice yumuşamıştı ki, aletiyle arka    kapımı zorlamaya başladı. aleti, arka kapımdan içeri doğru kayıyordu.


İlk önce aletinin başını içimde hissettim. Canım az da olsa yanıyordu. Birden bire tüm erkekliğini arka kapıma gömdü. Bu hareketi kesik bir çığlık atmama neden oldu. Bir süre içimde bekledikten sonra    içimde git gel yapmaya başladı. İlk başlarda arka kapıma giren .    aletinin verdiği acı şimdi büyük bir zevke dönüşmüştü. Hem arkamda git gel yapıyor, hem de bana "Tatlı kaltak, güzel orospu, küçük fahişe... , ne tatlı kalçaların var senin" diye küfürler    yağdırıyordu. Bu, ona kızmak bir yana, benim isteğimi daha da arttırıyordu.



Kendimi ona verdikçe çıldırıyordum. Ben, okulun efendi, uslu kızı .    şimdi gerçek bir fahişe gibiydim. Onun bana kaba davranması çok hoşuma gidiyordu. Kalçalarımı okşuyor, o güzel yuvarlaklıklarımı sıkıyor, bana hızlı    hızlı giriyordu. Ağzımdan zevk iniltileri çıkıyordu. Böylesine güzel bir zevk hiçbir zaman yaşamamıştım. Ahmet, uzun bir git gelin ardından müthiş    bir titreme ile içime boşaldı.


Boşalmasıyla birlikte de erkekliğini arka kapımdan çekerek temizledi. aletini arka kapımdan çekince, içimde büyük bir    boşluk hissettim. Bulunduğum pozisyondan doğrulduğumda, yabancı bir erkeğin sıvısının içimde olduğunu düşündüğümde çok tahrik oldum. Beni en çok tahrik eden şey, erkeğimin sıvısının arka kapımın dudaklarına bulaşması ve arka kapımın dudaklarının birbiri üzerinde tatlı bir şekilde kayması olmuştu.


Bu arada    birdenbire inşaatın uç kısmındaki bölmeden seyredildiğimizi farkettim. Biraz endişelenmiştim ki dikkatli baktığımda, bizi izleyenlerin biraz önce gördüğümüz sevgililer olduğunu farkettim. Durumumuzu bildiklerinden, bizi izlemelerinde herhangi bir sakınca görmedim. Zaten yanımdaki adamın beni becermek için oraya götürdüğü bariz ortadaydı. Onları fark    ettiğimi belli etmeden, Ahmet ile ilgilenmeyi sürdürdüm.


Ahmet beni duvara yaslayarak vücudumu yalamaya başladı. Özellikle de memelerimde çok oyalandı. Onları sıkıyor, göğüs uçlarıma ısırıklar atıyordu. Yavaş yavaş kadınlığıma kadar indi ve kadınlığımı örten, özenle kesilmiş kıllarımın üzerinden yalamalarını sürdürdü. Bana    yaptıkları başımı döndürüyordu.


Birdenbire parmaklarıyla kadınlığımı ikiye ayırdı ve kadınlığımın dudaklarını yalamaya başladı. Arada sırada da dilini kadınlığıma sokmayı ihmal    etmiyordu. Ahmet` in her dokunuşu kadınlığımı biraz daha uyarıyordu. Ahmet önümde doğrularak, elleriyle kadınlığımın dudaklarını araladığında isteğinin ne olduğunu anlamıştım. Ona bu yüzden biraz direndiğimden bana biraz olsun kızmıştı. Ona karşı koyuşum, onun bana olan davranışlarını biraz olsun kabalaştırmıştı.


Bana, arkamı dönmemi söyledi. Arkamı döndüğümde, domalmamı beklemeden kalçalarımın dudaklarını parmaklarıyla .    ayırarak aletini içime soktu. Daha önceden içime boşalttığı sıvıları arka    kapımın dudaklarını kayganlaştırdığından, hiçbir zorlama ile karşılaşmamıştı. Arkamda tekrar gidip gelmeye başladığında, vücudumun yönlenmesini de yönetiyordu.


Vücudumu arkaya doğru vererek, sırtımı onun vücuduna yasladım. Arkadan göğüslerimi okşuyor, kulak memelerime öpücükler konduruyor, baldırlarımı okşuyordu. Birdenbire beni önünde eğerek domalttı ve kocaman    elleriyle kalçalarımdan tutarak vücudumu yönlendirmeye başladı.


Arkama giriş çıkış hızını iyice arttırarak kısa bir süre sonra içime tekrar boşaldı. aletini arkamdan çekerek temizledi ve hemen ardından toplandı. Beni de kendi elleriyle giydirdi. Yalnızca, sütyenimi montumun cebine koyarak, memelerimi boğazlı kazağımın içinde serbest bıraktı. Bunun sebebini ilk önce anlayamadıysam da inşaattan .    çıktıktan sonra bunu gayet iyi anladım.


İnşaattan, girdikten 15-20 dak. kadar sonra ayrıldık. Birbirimizden ayrılana dek yol boyunca, elleriyle boğazlı kazağımın içinden memelerimi okşadı. Sarmaş dolaş yürürken tahrik olduğum bir    diğer nokta da, yürürken sağa sola doğru salınan kalçalarımın dudaklarının erkeğimin sıvısının etkisiyle birbiri üzerinde sürtünmesiydi. Artık kendimi tam bir .    dişi gibi hissediyordum

1 yorum:

  1. Beginners guide to betting with the Baccarat game
    It 인카지노 is a traditional and easy game 바카라사이트 to learn and use but for beginners 카지노 you will need a very specific understanding of the rules of the game.

    YanıtlaSil